Specialistische Glazenwasserij


In de schoonmaakbranche bestaat 40% van het werk uit glasbewassing. Begrijpelijk, want een schoon gebouw is het visitekaartje van uw bedrijf.

Specialistische Glazenwasserij Rinie is gespecialiseerd in bijzonder werk; op plaatsen waar andere glazenwassers niet komen. Hiervoor beschikken wij over het RAFER certificaat.

Wij werken alleen met biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke producten. Deze tasten de lak of kunststof niet aan en laten een beschermende laag was achter.

Wij werken voor de overheid, bedrijven, middenstanders en particulieren. Wij hechten aan een prettige relatie met onze opdrachtgevers. Dit bereiken wij door goede communicatie en 100% inzet.

Specialistische Glazenwasserij Rinie is gecertificeerd voor de volgende specialiteiten:

Ladder
Permanente hangladder
Gevelonderhoudsinstallatie
Rolsteiger
Hoogwerker (IPAF)

Safe-sit
Rope access (Touwtechnieken)
Abseilen

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

IPAF

De International Powered Access Federation (IPAF) zet zich wereldwijd in voor een veilig en effectief gebruik van hoogwerk materieel in de breedste zin des woords. IPAF werd in 1983 opgericht en is een “non-profit” ledenorganisatie die de belangenbehartigt van fabrikanten, dealers/importeurs, verhuurders, gebruikers en opleiders binnen de hoogwerker industrie.

info@sgr.international